Send besked

arrow

Vinduespudsning

I hele Nordsjælland

Vinduespudsning Nordsjælland

Anton’s Multiservice tilbyder professionel vinduespudsning, hvor du kan få vasket og poleret dine vinduer.

Hos os tilbyder vi både vinduespudsning indendørs og udendørs, så du får helt rene ruder. Du kan få pudset dine vinduer i hele Nordsjælland, hvor vores ansatte altid møder dig med et smil.

Vask af vinduer, rengøring af gummilister i vinduer, vinduespolering, afvask af vindueskarm, m.m. er bare nogle af de ting vi gør for dig når vi udfører vinduespudsning. Vi ankommer altid til tiden og bestræber os altid på at levere den bedste service, så du kan få en god oplevelse, hvor du får rene og glasklare vinduer.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Det siger vores kunder

  ★★★★★

  Pænere end forventet

  Det er utroligt så meget renere en gammel bruseniche kan blive med Anton. Ikke nok med det blev pænere end forventet, så fandt han også årsagen til at det var blevet grimt og løste det.
  google-icon.png
  Ronni
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk rengøringshjælp

  Fantastisk rengøringshjælp til familier, som ikke selv gider at bruge tid på hovedrengøring. Den lave timepris betyder at alle kan være med.

  Professionel pudsning af vinduer

  Få pudset dine vinduer af vores professionelle ansatte, som altid leverer et flot og skinnende resultat.

  Alle vores ansatte gør os på dagligt basis stolte og er grunden til vores store og meget tilfredse kundekreds. Ud over altid at dukke op til tiden ved rengøring af vinduer, bliver du også altid mødt med et stort smil og en stor passion for at vaske og pudse vinduer.

  Erfaren og kompetent vinduespudser

  At vaske vinduer og efterfølgende pudse vinduernes overflade, kan lyde nemt, men virkeligheden er dog lidt anderledes.

  Med det rigtige udstyr, en stor erfaring og den rette ekspertise er man dog godt på vej. Når man skal rengøre vinduer er det for eksempel vigtigt at vaske vinduer uden striber, så man får helt rene og klare vinduer. Med os bliver dine vinduer så gennemsigtige og klare, at det bliver svært for dig at se om der stadig er et vindue. Vi elsker vores arbejde, men har en større kærlighed til vores glade kunder. Vi er derfor altid forberedte og kan klare enhver opgave.

  Skulle du ikke være hjemme når vi ankommer, kan vi sagtens efter aftale begynde vores services, så du får lige præcis det du forventer. Du kan også altid kontakte os hvis der er kommet noget i vejen eller hvis vi skal være opmærksomme på noget specielt ved ankomst.

  Hvorfor skal du vælge os?

  Her er bare 3 af de mange gode grunde til at vælge os.
  1

  Flexible aftaler

  Sammen finder vi frem til hvilken aftale der passer dine ønsker og behov.

  2

  Bredt udvalg

  Hos Antons Multiservice tilbyder vi et bredt udvalg af services.

  3

  Fast lav timepris

  Vi har gjort vores services overskuelige - uanset hvilken service du vælger er timeprisen den samme.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Antons-multiservice-favicon

   Professionel vinduespudsning

   Vinduespudsning priser

   Vi tilbyder billig vinduespudsning, hvor der dog ikke er nedprioriteret på kvaliteten.

   Vores ansatte kommer ud til dig på det aftalte tidspunkt med udstyr til vinduespudsning og påbegynder vinduer rengøring alt efter jeres aftale om rengøring af vinduer udvendig, vinduesrengøring indenfor eller begge sidder.

   Uanset dine ønsker, er vores vinduespudsere klar til at opfylde dine behov og levere skinnende og gennemsigtige vinduer.

   Vores timepris er altid 275 kr. ex. moms på alle vores ydelser. Hermed kan du frit vælge de ydelser du ønsker som engangsydelser, kombinationer af services eller som en fast aftale.

   Ved at tilbyde en billig vinduespudser, får du som kunde en betalelig ydelse, som er kvalitets- og servicerig.

   Hvis du har spørgsmål til vores konkurrencedygtige pris, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål.

   Kombinationer af ydelser

   Hos os tilbyder vi en række ydelser, som kan hjælpe dig i dagligdagen.

   Vores services koster alle 275 kr. ex. moms i timen, hvilket gør det muligt for dig at kombinere vores services efter dine behov. Vi tilbyder blandt andet erhvervsrengøring, flytning, haveservice, m.m. Derudover kan du altid kontakte os med en anden form eller type opgave, og så kan vi helt sikkert også hjælpe dig med det. Kontakt os gennem kontaktformularen og så vender vi altid hurtigst muligt tilbage til dig.

   Når du kombinere forskellige ydelser, er det altid til vores konkurrencedygtig pris, hvor vores erfarne ansatte kommer ud til dig og hjælper med dine udfordringer. Kontakt os med din ønskede kombination, så vi ved hvilket professionelt udstyr vi skal medbring til din ejendom.

   Vinduespudsning på fast aftale

   Vinduespudsning på fast aftale er en god løsning til dig som har småbørn, bor i et støvet område eller til dig som bare elsker rene og klare vinduer.

   Vi tilbyder dig derfor en fast aftale på vinduespudsning, så du selv kan bestemme hvornår og hvor tit vi skal pudse dine vinduer. Selvom det er en fast aftale, så er vi altid meget fleksible. Det betyder at hvis du pludselig får brug for vores hjælp, så kommer vi straks ud til dig, selvom at det ikke er aftalt på forhånd.

   Med en fast aftale kan du også kombinere ydelserne, hvor vores ansatte sørger for at alle dine behov bliver dækket. For eksempel kan du få en fast aftale hvor vi kommer hver anden uge, én gang om måneden eller nogle helt andre perioder, hvor det passer dig allerbedst.

   En oversigt over
   vores ydelser

   Her er et overblik over vores ydelser.

   Er det du skal bruge ikke på listen, så kontakt os – så finder vi en god løsning

   Erhvervsrengøring

   Vinduespudsning

   Flytning

   Haveservice

   Hækklipning

   Græslåning

   Kontakt os

   Hos Anton’s Multiservice sidder vi klar til at tage imod dine henvendelser.

   Kontakt os gennem kontaktformularen med din opgave, spørgsmål eller andet og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Du kan også sende en mail til hej@antonsms.dk eller ringe på telefon 23 74 03 01.

   Vi glæder os til at høre fra dig!

   Call Now ButtonRing 23 74 03 01