Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring I hele Nordsjælland

Professionel rengøringsaftale

I kan trygt vælge Antons Multiservice som jeres faste rengøringsfirma.

Vi tilbyder grundig rengøringshjælp af bl.a. kontorer, produktion og butikker. Vores services tilpasses til jeres behov for erhvervsrengøring, og sørger for at jeres lokaler altid er skinnende rene. Det formår vi, at gøre med et veluddannet personale, som benytter de bedste rengøringsmidler. 

I kan få en fast rengøringsaftale til en fast lav pris. Få et tilbud allerede i dag!

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.
  Antons-multiservice-favicon-hvid

  fast lav timepris for erhvervsrengøring

  Vi yder alle vores services til en fast lav timepris på

  275 kr ex. moms pr time

  (Skurvogne til fast pris på 150kr pr stk /ex moms)

  Få en fast erhvervsaftale

  Hos Antons Multiservice servicerer vi allerede en lang række virksomheder i Hillerød og omegn, men kører til opgaver i det meste af Nordsjælland. Vores passion for grundig erhvervsrengøring er vores varemærke. Vi arbejder effektivt med de bedste materialer og går aldrig før gulvene skinner. 

  Vi stræber altid på, at tilbyde vores kunder den bedst mulige rengøringsservice igennem et veludført stykke arbejde. Vores priser på erhvervsrengøring varierer meget fra opgave til opgave. Vi stræber dog altid på, at tilbyde vores kunder erhvervsrengøring til priser, som alle kan være med på.

  Hos os får I en fast aftale om erhvervsrengøring. Hyppigheden af vores besøg kan variere alt efter jeres behov, og vi er fleksible hvis I har områder som er vigtigere at prioritere end andre. Nogle virksomheder får besøg af os flere gange om ugen, så der altid er skinnende rent, mens andre vælger én grundig, ugentlig erhvervsrengøring. Sammen kan vi finde den type rengøringsservice som dækker jeres behov og ønsker bedst muligt.

  Kontakt os endelig på 23 74 03 01 eller udfyld vores kontaktformular i bunden af siden, så udarbejder vi gerne et skræddersyet tilbud til netop jeres virksomhed. Vi er sikre på, at vi nok skal blive jeres foretrukne rengøringshjælp til erhvervsrengøring af alt fra kontorrengøring til hovedrengøring.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Antons-multiservice-favicon

   Bredt udvalg af erhvevsrengøring efter behov

   Bredt udvalg af erhvevs-rengøring efter behov

   Mads Anton Aarup

   Få et tilbud på kompetent erhvervsrengøring

   Vi forstår at enhver virksomhed har særlige krav og ønsker til erhvervsrengøring. Derfor går vi altid langt for at tilfredsstille jeres individuelle behov. 

   Her kan der blandt andet være tale om særlig hensyntagen til jeres udstyr og inventar. I et samarbejde med os, vil I altid opleve at vi har stor respekt for jeres ting, samt at vi ikke går i vejen for jeres daglige arbejdsrutiner. Med vores rengøringsservice er du forsikret om, at få et professionelt og erfaren personale til, at udføre jeres erhvervsrengøring.

   Vores kompetenceområde dækker ethvert område som fx. rengøring af kontorer, produktion, butikker, værksteder og alt ind i mellem. Vi kan helt sikkert også tilbyde jer en attraktiv rengøringsservice. Udfyld vores kontaktformular herunder eller ring til os på 23 74 03 01. Vi vender straks tilbage med et uforpligtende tilbud og besigtiger også gerne jeres lokaler.

   Erhvervsrengøring sjælland

   Har du og dit firma brug for en professionel og effektiv rengøringshjælp? Hos Antons Multiservice tilbyder vi vores kunder erhvervsrengøring i København og på Sjælland. Vi er et rengøringsfirma, som altid udfører kontorrengøring til perfektion. Vi sikrer en gennemført rengøring med de bedste rengøringsmidler, så vi er sikre på, at jeres kontor skinner når vi har været der. 

   Vi dækker Hele nordsjælland

   Antons Multiservice tilbyder blandt andet rengøring omkring Hillerød, Frederikssund, Ølstykke, Ballerup og helt ned til Gentofte og omegn. Befinder du dig i de omkringliggende byer og har brug for hjælp, så kontakt os endelig, da vi nok skal finde en løsning.

   Det siger vores kunder

   ★★★★★

   Pænere end forventet

   Det er utroligt så meget renere en gammel bruseniche kan blive med Anton. Ikke nok med det blev pænere end forventet, så fandt han også årsagen til at det var blevet grimt og løste det.
   google-icon.png
   Ronni
   via Google

   ★★★★★

   Fantastisk rengøringshjælp

   Fantastisk rengøringshjælp til familier, som ikke selv gider at bruge tid på hovedrengøring. Den lave timepris betyder at alle kan være med.

   Hvorfor skal du vælge os?

   Her er bare 3 af de mange gode grunde til at vælge os.
   1

   Flexible aftaler

   Sammen finder vi frem til hvilken aftale der passer dine ønsker og behov.

   2

   Bredt udvalg

   Hos Antons Multiservice tilbyder vi et bredt udvalg af services.

   3

   Fast lav timepris

   Vi har gjort vores services overskuelige - uanset hvilken service du vælger er timeprisen den samme.

   En oversigt over
   vores ydelser

   Her er et overblik over vores ydelser.

   Er det du skal bruge ikke på listen, så kontakt os – så finder vi en god løsning

   Erhvervsrengøring

   Vinduespudsning

   Flytning

   Haveservice

   Hækklipning

   Græslåning

   Multiservice til en
   fast lav pris

   Vi sørger for alt indenfor rengøring til erhverv, flytterengøring og haveservice.

   Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på rengøring eller haveservice.

   Vi servicerer hele Nordsjælland
   danmarkskort