Send besked

arrow

Erhverv rengøring

Erhvervsrengøring I hele Nordsjælland

Professionel rengøringsaftale

I kan trygt vælge Antons Multiservice som jeres faste rengøringsfirma.

Vi tilbyder grundig rengøringshjælp af bl.a. kontorer, produktion og butikker. Vores services tilpasses til jeres behov for erhvervsrengøring, og sørger for at jeres lokaler altid er skinnende rene. Det formår vi, at gøre med et veluddannet personale, som benytter de bedste rengøringsmidler. 

I kan få en fast rengøringsaftale til en fast lav pris. Få et tilbud allerede i dag!

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.
  Antons-multiservice-favicon-hvid

  fast lav timepris for erhvervsrengøring

  Vi yder alle vores services til en fast lav timepris på

  275 kr ex. moms pr time

  (Skurvogne til fast pris på 150kr pr stk /ex moms)

  Det siger vores kunder

  ★★★★★

  Pænere end forventet

  Det er utroligt så meget renere en gammel bruseniche kan blive med Anton. Ikke nok med det blev pænere end forventet, så fandt han også årsagen til at det var blevet grimt og løste det.
  google-icon.png
  Ronni
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk rengøringshjælp

  Fantastisk rengøringshjælp til familier, som ikke selv gider at bruge tid på hovedrengøring. Den lave timepris betyder at alle kan være med.

  Få en fast erhvervsaftale

  Hos Antons Multiservice servicerer vi allerede en lang række virksomheder i Hillerød og omegn, men kører til opgaver i det meste af Nordsjælland. Vores passion for grundig erhvervsrengøring er vores varemærke. Vi arbejder effektivt med de bedste materialer og går aldrig før gulvene skinner. 

  Vi stræber altid på, at tilbyde vores kunder den bedst mulige rengøringsservice igennem et veludført stykke arbejde. Vores priser på erhvervsrengøring varierer meget fra opgave til opgave. Vi stræber dog altid på, at tilbyde vores kunder erhvervsrengøring til priser, som alle kan være med på.

  Hos os får I en fast aftale om erhvervsrengøring. Hyppigheden af vores besøg kan variere alt efter jeres behov, og vi er fleksible hvis I har områder som er vigtigere at prioritere end andre. Nogle virksomheder får besøg af os flere gange om ugen, så der altid er skinnende rent, mens andre vælger én grundig, ugentlig erhvervsrengøring. Sammen kan vi finde den type rengøringsservice som dækker jeres behov og ønsker bedst muligt.

  Kontakt os endelig på 23 74 03 01 eller udfyld vores kontaktformular i bunden af siden, så udarbejder vi gerne et skræddersyet tilbud til netop jeres virksomhed. Vi er sikre på, at vi nok skal blive jeres foretrukne rengøringshjælp til erhvervsrengøring af alt fra kontorrengøring til hovedrengøring.

  erhvervsrengøring udført af veluddannet og dygtigt personale

  Hos Antons Multiservice gør vi en dyd ud af at sikre, at alt vores rengøringspersonale er veluddannet og grundigt oplært. Dygtigt personale, som er blevet grundigt oplært og har gennemgået relevante kurser, er din garanti for erhvervsrengøring af høj kvalitet. Uanset hvilken industri, branche eller fag din virksomhed befinder sig i, garanterer vi altid for høj kvalitet. Det gælder, uanset om du blot har behov for aftørring af overflader, eller om du skal have udført gulvbehandling, toiletrengøring, tæpperens, vinduespolering eller noget helt andet. Vores veluddannede personale sikrer altid et professionelt resultat.

  Vores serviceorienterede personale er dog ikke kun med til at sikre, at du får et professionelt resultat, men er qua deres erfaring og oplæring også i stand til at udføre deres opgaver hurtigt. Ved at anvende professionelt rengøringsudstyr korrekt, kan vores personale hurtigt men effektivt sikre at dine lokaler fremstår rene og hygiejniske.

  Hvorfor skal du vælge os?

  Her er bare 3 af de mange gode grunde til at vælge os.
  1

  Flexible aftaler

  Sammen finder vi frem til hvilken aftale der passer dine ønsker og behov.

  2

  Bredt udvalg

  Hos Antons Multiservice tilbyder vi et bredt udvalg af services.

  3

  Fast lav timepris

  Vi har gjort vores services overskuelige - uanset hvilken service du vælger er timeprisen den samme.

  erhvervsrengøring giver glade medarbejdere

  En ren og hygiejnisk arbejdsplads er vigtig for arbejdsmiljøet på din virksomhed og for dine medarbejderes trivsel og arbejdsglæde. Der er ingen som ønsker at sidde ved et beskidt skrivebord, besøge et uhygiejnisk toilet eller arbejde med nullermænd, som hvirvler rundt om ørerne. At sikre en ren og pæn arbejdsplads er derfor med til at sikre et bedre og sundere arbejdsmiljø for både dig selv og dine medarbejdere. Medarbejdere, som er glade og tilfredse, er desuden også mere effektive og har færre sygedage.

  En ren og pæn arbejdsplads er desuden også med til at styrke din evne til at tiltrække og ikke mindst fastholde dygtige medarbejdere. I en tid hvor der er rift om både de kloge hoveder og de dygtige hænder, er det vigtigt at skille sig positivt ud. Og en oplagt måde at gøre det på, er ved at tilbyde sine medarbejdere nogle pæne, rene og ordentlige arbejdsforhold. Det vil styrke din virksomheds omdømme – både internt og eksternt.

  En grundig og professionelt udført rengøring er desuden også med til at sikre et sundt indeklima på din virksomhed. Et dårligt indeklima kan føre til træthed, hovedpine samt irritation i øjne og luftveje, som ikke bare påvirker dine medarbejders produktivitet, men også deres trivsel og arbejdsglæde. Ved at overlade rengøringen til os, sikrer du dine medarbejdere et godt indeklima, som er afgørende for deres sundhed, produktivitet og tilfredshed.

  Rengøring til erhverv af professionelle

  Vi ved godt, at du som virksomhedsejer formentlig godt kan lide at gøre tingene selv. Men du bør overlade rengøringen af din virksomhed til professionelle. Vi har nemlig den fornødne viden og erfaring der skal til, for at rengøre effektivt og korrekt. Vi har desuden også specialudstyr, der kan være nødvendigt for at opnå den bedste rengøringskvalitet.

  At overlade din erhvervsrengøring til en professionel aktør som Antons Multiservice, kan desuden også spare dig for meget tid og besvær. Tid, som du i stedet kan bruge mere effektivt på andre ting, som fx at udvikle og drive din forretning. At vide, at rengøringen af din virksomhed er overladt til professionelle hænder, kan desuden også reducere stress og bekymringer. Med en fast rengøringsaftale med os, behøver rengøring ikke fylde noget som helst i din hverdag eller i dine tanker.

  Vores faste rengøringsaftaler er altid skræddersyet efter lige præcis din virksomheds behov, ønsker og økonomi. Du bestemmer selv hvor mange gange om ugen vi skal komme og hvad rengøringen skal omfatte. Med en rengøringsaftale hos os, kan du få en skinnende ren virksomhed til en fast lav timepris.

  Erhvervsrengøring til alle virksomhedstyper og brancher

  Hos Antons Multiservice lader vi os ikke begrænse af brancher, industrier eller fag. Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring til alle virksomheder, uanset om der er tale om kontormiljøer, detailbutikker, institutioner, restauranter, klinikker, lagerhaller, værksteder eller noget helt andet. Vores dygtige personale har kompetencerne og erfaringen til at rengøre alle typer virksomheder. 

  Ingen virksomhed er for stor eller for lille

  I en tid hvor hygiejne er mere vigtigt end nogensinde før, er det afgørende for alle virksomheder at have en samarbejdspartner, som kan sikre et sundt og ikke mindst hygiejnisk arbejdsmiljø.

  Alle virksomheder har behov for grundig og professionel rengøring – uanset størrelse. Derfor tilbyder vi hos Antons Multiservice erhvervsrengøring til alle virksomheder uagtet størrelse. Uanset om du driver en lille café, frisørsalon, en butik, en stor produktionsvirksomhed eller et stort kontormiljø.

  Vi har de nødvendige kompetencer og ressourcer til at håndtere ethvert rengøringsbehov. Det gælder uanset om du kun har behov for støvsugning, gulvvask og aftørring af overflader, eller om du også har behov for rengøring og afkalkning af toilet, vinduespolering, tømning af affaldsposer, sortering af affald, indsamling af bestik og service, rengøring af køkken og kantineområde, trappegangsrengøring, lagerrengøring eller specielrengøring som fx højtryksrensning og rengøring af ventilationskanaler. Ja, vi hjælper kort sagt med alle former for erhvervsrengøring!
  Hos os får du altid fleksible løsninger til attraktive priser, som passer til lige præcis din virksomhedstype og størrelse.

  Hos os er der ingen standardiserede aftaler – kun skræddersyede løsninger til dine behov og ønsker. Vi lægger nemlig vægt på, at enhver virksomhed er forskellig og unik og derfor skal rengøringen naturligvis også være det. Hvad der dog er fælles for al vores erhvervsrengøring er, at den altid bliver udført topprofessionelt.

  En oversigt over
  vores ydelser

  Her er et overblik over vores ydelser.

  Er det du skal bruge ikke på listen, så kontakt os – så finder vi en god løsning

  Erhvervsrengøring

  Vinduespudsning

  Flytning

  Haveservice

  Hækklipning

  Græslåning

  En ren og pæn virksomhed sender et positivt signal

  Det vigtigste når det kommer til rengøring, er naturligvis at sikre et sundt og hygiejnisk arbejdsmiljø for dig og dine ansatte. Men man skal ikke undervurdere den signalværdi, der også ligger i, at have en ren og pæn virksomhed. Det giver nemlig et rigtig godt førstehåndsindtryk, når både kunder, samarbejdspartnere mm. besøger din virksomhed. Det signalerer, at du driver en ordentlig virksomhed, hvor der er styr på tingene og hvor du går op i dine medarbejderes sundhed og velbefindende. Det signalerer desuden professionalisme og pålidelighed, og viser, at du driver en virksomhed som er godt organiseret i alle sine processer.

  Når man kommer i en virksomhed, hvor der er beskidt eller rodet, vil mange kunder tænke, at de nok er sjuskede og ikke gør deres arbejde grundigt og ordentligt – selvom det måske slet ikke er tilfældet. Derfor er det afgørende, at du i din virksomhed holder en høj standard når det kommer til rengøring. Den høje standard vil vi gerne hjælpe dig med at opretholde.

  Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på erhvervsrengøring af lige præcis din virksomhed.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Antons-multiservice-favicon

   Bredt udvalg af erhvevsrengøring efter behov

   Bredt udvalg af erhvevs-rengøring efter behov

   Mads Anton Aarup

   Få et tilbud på kompetent erhvervsrengøring

   Vi forstår at enhver virksomhed har særlige krav og ønsker til erhvervsrengøring. Derfor går vi altid langt for at tilfredsstille jeres individuelle behov. 

   Her kan der blandt andet være tale om særlig hensyntagen til jeres udstyr og inventar. I et samarbejde med os, vil I altid opleve at vi har stor respekt for jeres ting, samt at vi ikke går i vejen for jeres daglige arbejdsrutiner. Med vores rengøringsservice er du forsikret om, at få et professionelt og erfaren personale til, at udføre jeres erhvervsrengøring.

   Vores kompetenceområde dækker ethvert område som fx. rengøring af kontorer, produktion, butikker, værksteder og alt ind i mellem. Vi kan helt sikkert også tilbyde jer en attraktiv rengøringsservice. Udfyld vores kontaktformular herunder eller ring til os på 23 74 03 01. Vi vender straks tilbage med et uforpligtende tilbud og besigtiger også gerne jeres lokaler.

   Erhvervsrengøring sjælland

   Har du og dit firma brug for en professionel og effektiv rengøringshjælp? Hos Antons Multiservice tilbyder vi vores kunder erhvervsrengøring i København og på Sjælland. Vi er et rengøringsfirma, som altid udfører kontorrengøring til perfektion. Vi sikrer en gennemført rengøring med de bedste rengøringsmidler, så vi er sikre på, at jeres kontor skinner når vi har været der. 

   Vi dækker Hele nordsjælland

   Antons Multiservice tilbyder blandt andet rengøring omkring Hillerød, Frederikssund, Ølstykke, Ballerup og helt ned til Gentofte og omegn. Befinder du dig i de omkringliggende byer og har brug for hjælp, så kontakt os endelig, da vi nok skal finde en løsning.

   Multiservice til en
   fast lav pris

   Vi sørger for alt indenfor rengøring til erhverv, flytterengøring og haveservice.

   Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på rengøring eller haveservice.

   Vi servicerer hele Nordsjælland
   danmarkskort
   Call Now ButtonRing 23 74 03 01