Send besked

arrow

Ejendomsservice

Ejendomsservice I hele Nordsjælland

Anton's Multiservice tilbyder ejendomsservice

Anton’s Multiservice er din multiservice virksomhed, som kan hjælpe dig med rengøring, flytning, haveservice og nu også ejendomsservice.

Hos os går vi altid op i kvalitet, uanset typen af arbejde, så du får den bedste service til dine behov.

Ejendomsservicen udføres af vores erfarne og detalje orienterede ansatte. Under ejendomsservice indgår blandt andet håndtering af viceværtsservice, affald, rengøring, oprydning, osv. Du kan læse mere om vores services længere nede på siden.

Vores services tilbydes både til private og erhverv, så alle kan få del af vores ejedomsservices. Uanset om vi skal agere vicevært, sortere affald, fjerne ukrudt eller noget helt andet, så yder vi altid kvalitetsrige services med et smil på læben.

Ejedomsservice i kundens øjenhøjde

Vores services udføres altid med henblik på vores kunders behov og med dem i fokus. Hermed sikrer vi os altid tilfredse kunder som vender tilbage til os ved nye behov for ejendomsservice.

Gennem tæt dialog med vores kunder, ved du at du altid kan ringe efter os og vores services, så skræddersyer vi et tilbud til dig. Derudover sikrer vi os mod eventuelle misforståelser, når vi bibeholder den tætte kontakt med vores kunder.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Det siger vores kunder

  ★★★★★

  Pænere end forventet

  Det er utroligt så meget renere en gammel bruseniche kan blive med Anton. Ikke nok med det blev pænere end forventet, så fandt han også årsagen til at det var blevet grimt og løste det.
  google-icon.png
  Ronni
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk rengøringshjælp

  Fantastisk rengøringshjælp til familier, som ikke selv gider at bruge tid på hovedrengøring. Den lave timepris betyder at alle kan være med.

  Vores ejendomsservices

  Som en gårdmand for din ejendom, kan vi hjælpe dig med eventuelle reparationer, oprydning, vedligeholdelse og andet i din ejendoms gård. Som gårdmand kan din ejendoms beboer få hjælp til de omkringliggende områder.
   
  Hvis du har brug for en vicevært med sans for grønne områder, kan vi sagtens finde ud af dette. 
  Viceværtsservice tilbydes alle ejendomme, hvor der kan være brug for en løbende vedligeholdelse. Dette kan være alt fra skiftning af lys, trappevask, vedligeholdelse, reparationer og meget mere. Som for eksempel, så trappevasker vi på det aftale tidspunkt og sørger for at du bliver overrasket over resultatet, når vi er færdige. Dette kan være en engangsydelse eller på en fast aftale, alt efter dine behov og ønsker. Du kan også læse mere om vores rengøringsydelser nedenfor.
   
  Sammen kan vi tage en uforpligtende snak om dine behov for en vicevært, samt hvad vi kan gøre for dig og din ejendom. Herefter kan vi skræddersy et tilbud på trappevask, løbende vedligeholdelse eller andet til dig og din ejendom.
  Vi kan håndtere og klare mange opgaver, hvor affaldshåndtering og affaldssortering er en del af dem.
   
  Her kan vi blandt andet hjælpe med tømning af affald og sortering af affald. Hermed kan du nemt få tømt affaldsspande på din ejendom, samt få det afskaffet på den korrekte måde.
   
  Ved affald afhentning har vi relevante hjælpemidler, så dit affald kommer nemt og sikkert af vejen. Under affaldssortering har vi altid styr på krav og lovgivning, så dit affald bliver behandlet korrekt. Vores ansatte er klar til at hjælpe dig med dit affald, uanset størrelse og type.
  Anton’s Multiservice er, blandt mange andre ting, også specialister i rengøring. Rengøringen er til dig som har brug for professionel rengøring på din ejendom. Få hjælp til oprydning og rengøring af vores kompetente ansatte, hvor effektivitet og kvalitet går hånd i hånd.
   
  Med os får du privat- eller erhvervsrengøring i alle former, hvor dit privatliv altid bliver respekteret. Vi kan hjælpe dig med at rydde op, vaske ned, støvsuge, støve af og meget mere. 
  På mange ejendomme er der en form for grønt område, som ofte kræver en form for vedligeholdelse. Vi tilbyder dig og din ejendom vedligeholdelse, uanset størrelse og omfang. Vi fjerner ukrudt, slår græs, klipper hæk og meget mere.
   
  Få fjernet ukrudt i græsplænen, slået græsset ned, beskåret hækken, m.m.
  Anton’s Multiservice står klar til at hjælpe dig med diverse haveservice. Det kan hurtigt blive en byrde og en stor opgave at fjerne ukrudt i haven og generelt at vedligeholde grønne områder. Det kan resultere i brug af meget tid og ressourcer, som kunne blive lagt andre steder. Derfor kan Anton’s Multiservice hjælpe dig med ukrudt mellem fliser, slåning af græs, klipning af hæk og meget mere.

  Vi er klar på enhver opgave

  Har du en anden opgave i tankerne?

  Hos os har vi mod på alle opgaver. Med vores store erfaring og brede viden, er der ikke en opgave som er for stor eller lille til vores team. Kontakt os med din opgave og så vender vi hurtigst muligt tilbage med hvad vi kan gøre for dig.

  Vores løsninger bliver altid skræddersyet til vores kunder alt efter dine behov. Derfor kan du nemt få et uforpligtende tilbud på lige præcis dine opgaver, hvor prisen er sat præcist til dig og din ejendom.

  Kontakt os med dine opgaver omkring services på din ejendom. Ring til os på tlf. nr.: 23 74 03 01 eller send en mail til hej@antonms.dk, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

  Antons-multiservice-favicon-hvid

  fast lav timepris for ejendomsservice

  Vi yder alle vores services til en fast lav timepris på

  275 kr ex. moms pr time

  (Skurvogne til fast pris på 150kr pr stk /ex moms)

  Hvorfor skal du vælge os?

  Her er bare 3 af de mange gode grunde til at vælge os.
  1

  Flexible aftaler

  Sammen finder vi frem til hvilken aftale der passer dine ønsker og behov.

  2

  Bredt udvalg

  Hos Antons Multiservice tilbyder vi et bredt udvalg af services.

  3

  Fast lav timepris

  Vi har gjort vores services overskuelige - uanset hvilken service du vælger er timeprisen den samme.

  Skal vi indgå en fast aftale?

  Anton’s Multiservice tilbyder alle ydelser som engangsydelser, men det er også en mulighed at lave en fast aftale på vores ydelser.

  Med en fast aftale ved du præcis hvor, hvornår og hvorfor vi ankommer til din ejendom og udfører vores services.

  Selvom det er en fast aftale, er vi altid meget fleksible. Hermed kan du nemt fjerne eller tilføje ydelser til samtale, samt ændre i vores aftale indenfor rimelighedens grænser. Det vil sige at du både kan få ydelser, for eksempel hver mandag eller du kan ringe når du har brug for at vi kommer ud til dig. Vi bestræber os altid på at have dig 100% i fokus, så alt efter dine ønsker og behov, bygger vi en skræddersyet aftale til dig.

  Hos Anton’s Multiservice er næsten alle konstellationer mulige. Kontakt os med dine ønsker, og så finder vi en aftale til dig og din ejendom.

  Få et skræddersyet tilbud på ejendomsservice

  Når du henvender dig hos os, kan vi sammen tage en 100% uforpligtende snak om dine ønsker og behov. Vi vil herefter skræddersy et tilbud til dig, som er uforpligtende, indtil du takker ja.

  Når du indgår en aftale med os, er vi primært meget fleksible. Det vil sige at hvis du pludselig får brug for andre services end aftalt, så finder vi nemt en løsning på dette. Derudover kan vores aftale både være en engangsydelse, på faste ugedage eller en fleksibel aftale hvor vi kommer ud til din ejendom, når du har brug for det. Uanset dit behov, finder vi sammen en løsning på ejendomsservice til din ejendom.

  Vi er der altid for vores kunder, og ser gerne at du nemt kan komme i dialog med os ved eventuelle problemer på din ejendom.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Antons-multiservice-favicon

   Bredt udvalg af ejendomsservice efter behov

   Bredt udvalg af erhvevs-rengøring efter behov

   Mads Anton Aarup

   Kontakt Anton's Multiservice i dag

   Hos Anton’s Multiservice sidder vi klar til at tage imod din henvendelse. Vores ansatte er alle klar på enhver opgave, og glæder sig til at høre om dine udfordringer og muligheder på din ejendom.

   Vi tager ofte imod alle slags opgaver, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Ring til os på tlf. nr.: 23 74 03 01 eller send en mail til hej@antonms.dk.

   Du kan også kontakte os gennem kontaktformularen og så vender vi hurtigst muligt tilbage på din henvendelse.

   Vi glæder os til at høre fra dig!

   Multiservice til en
   fast lav pris

   Vi sørger for alt indenfor rengøring til erhverv, flytterengøring og haveservice.

   Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på rengøring eller haveservice.

   Vi servicerer hele Nordsjælland
   danmarkskort
   Call Now ButtonRing 23 74 03 01