Send besked

arrow

Kontorrengøring i Nordsjælland af høj kvalitet

Slip for bekymringerne, besværet og den tidskrævende proces det kan være, at gøre rent på din virksomhed og overlad i stedet opgaven til os. Vi er grundige og effektive og sørger for at dit kontor altid fremstår flot og præsentabelt. I stedet kan du bruge tiden på andre vigtige opgaver, som at udvikle og drive din virksomhed.

Hos Antons Multiservice tilbyder vi professionel kontorrengøring i Nordsjælland, herunder Helsingør, Hillerød, Fredensborg, Hørsholm, Lyngby mm., til både store og små kontorer. Vi sætter en ære i at levere et topprofessionelt resultat hver gang, uanset om du blot har et lille kontor med en enkelt eller to kontorpladser eller du har et stort kontordomicil. Med vores mangeårige erfaring i branchen ved vi, hvad der skal til, for at sikre et rent og præsentabelt kontormiljø og alt hvad der hører til.
Vores priser er attraktive og konkurrencedygtige og vi overholder altid vores aftaler til tiden.

Vores kontorrengøring er desuden tilpasset den enkelte virksomhed, så vi finder altid en løsning, som passer til dine behov, ønsker og ikke mindst budget.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Det siger vores kunder

  ★★★★★

  Pænere end forventet

  Det er utroligt så meget renere en gammel bruseniche kan blive med Anton. Ikke nok med det blev pænere end forventet, så fandt han også årsagen til at det var blevet grimt og løste det.
  google-icon.png
  Ronni
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk rengøringshjælp

  Fantastisk rengøringshjælp til familier, som ikke selv gider at bruge tid på hovedrengøring. Den lave timepris betyder at alle kan være med.
  Antons-multiservice-favicon-hvid

  fast lav timepris for Kontorrengøring

  Vi yder alle vores services til en fast lav timepris på

  275 kr ex. moms pr time

  (Skurvogne til fast pris på 150kr pr stk /ex moms)

  Hvorfor skal du vælge os?

  Her er bare 3 af de mange gode grunde til at vælge os.
  1

  Flexible aftaler

  Sammen finder vi frem til hvilken aftale der passer dine ønsker og behov.

  2

  Bredt udvalg

  Hos Antons Multiservice tilbyder vi et bredt udvalg af services.

  3

  Fast lav timepris

  Vi har gjort vores services overskuelige - uanset hvilken service du vælger er timeprisen den samme.

  Mange års erfaring med kontorrengøring

  Hos Antons Multiservice tør vi godt kalde os selv for eksperter, når det kommer til kontorrengøring. Vi ved, hvor der typisk bliver ekstra snavset på et kontor og hvilke områder, der skal være fokus på. Vi har mange samarbejdspartnere med kontorer i Nordsjælland og omegn, hvor vi gør rent, så vi ved, hvad der skal til, for at sikre et rent, pænt og præsentabelt kontormiljø, hvor både medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder trives.

  Det primære fokusområde, når det kommer til kontormiljøer, er naturligvis at sikre, at arbejdsstationerne er rene, pæne og desinficerede. Det værende bl.a. selve skrivebordet, tastaturer, computermus, telefoner og andre genstande som medarbejderne ofte rører ved. Disse områder kan nemlig være samlingssteder for bakterier. Derfor er det helt afgørende, at lige netop disse overflader rengøres grundigt.

  Toiletter og håndvaske, eventuelle fællesområder, mødelokaler og køkken- og kaffestationer er ligeledes områder, vi har ekstrafokus på, når det kommer til kontorrengøring. Dette er nemlig ligeledes områder, som flere medarbejdere er i berøring med på daglig basis, og som derfor har behov for grundig rengøring jævnligt.
  Hos Antons Multiservice er vi dog meget grundige. Så du kan selvfølgelig også forvente, at både dørhåndtag, lyskontakter, planter og diverse former for elektronisk udstyr som printere, kopimaskiner mm. rengøres.

  Vi skræddersyer altid en løsning til lige præcis dit kontor, som passer til dine behov og ønsker.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Professionel rengøring af kontor og alt det, der følger med

   Når vi udfører kontorrengøring i Nordsjælland, rengør vi selvfølgelig også alt det, der følger med, hvis du ønsker det. Det værende bl.a. mødelokaler, toilet/bad, kantine, køkken, frokoststue, loungeområde, reception, printer- og kopilokale, showroom eller hvad der nu ellers måtte være en del af dit kontormiljø. Vi hjælper også gerne med rengøringen af eventuelle udendørsområder som fx terrasser, balkoner, små haver eller parkeringsplads.
   Nogle kontordomiciler har også tilknyttet uddannelses- eller træningsrum, som bruges til interne kurser og workshops – dem rengør vi naturligvis også!

   Alle de steder, hvor du og dine medarbejdere færdes og hvor kunder og samarbejdspartnere kommer, har betydning for arbejdsmiljøet og førstehåndsindtrykket af din virksomhed. Derfor er det vigtigt at alle områder altid fremstå rene, pæne og præsentable.

   Når vi udfører kontorrengøring for vores kunder, er det vigtigste selvfølgelig at sikre et godt og sundt arbejdsmiljø for dine ansatte. Men vores kontorrengøring er også med til at sikre og opretholde levetiden af dit inventar, som fx kontormøbler, udstyr og selve ejendommen. Støv og skidt i printere og kopimaskiner forringer eksempelvis levetiden. Du kan derfor spare unødige udgifter i det lange løb, ved at lade os stå for kontorrengøringen af din virksomhed.

   Skræddersyet kontorrengøring i Nordsjælland

   Et kontor er et kontor. Eller hvad? Nej, kontorer er selvfølgelig forskellige og kan have forskellige behov og ønsker, alt efter størrelse, type mm. Der er naturligvis forskel på, om I er to eller 50 ansatte og om I får mange kundebesøg eller slet ingen. Der er også for forskel på, om dit kontor består af ét stort og åbent kontorlandskab eller af en masse små kontorer – eller en kombination. Nogle arbejdspladser arbejder med dynamiske arbejdsstationer, hvor medarbejderne kan skifte kontorplads fra dag til dag eller uge til uge, mens andre har faste pladser. Dette har ligeledes indflydelse på rengøringsbehovet.

   Endelig kan den generelle alder og stand af bygningen, som du har kontor i, have indflydelse på rengøringsbehovet. Ældre bygning kan fx have specifikke behov, da de kan være udstyret med ældre vinduer, ringere udluftning eller er mere udsatte for støvophobning end nyere bygninger. Som du nok kan høre, er ingen virksomheder ens – heller ikke selv der er tale om kontormiljøer. Det er vi hos Antons Multiservice fuldt bevidste om.

   Vi skræddersyer derfor altid vores kontorrengøring til den specifikke virksomheds behov og ønsker. Hos os får du ingen standardiseret løsning, men en specifik rengøringsløsning tilpasset dig og din virksomhed. Det synes vi nemlig giver mest mening.

   Antons-multiservice-favicon

   Bredt udvalg af erhvevsrengøring efter behov

   Bredt udvalg af erhvevs-rengøring efter behov

   Grundig kontorrengøring giver glade medarbejdere

   Den primære årsag til at opretholde et rent og hygiejnisk kontormiljø, er naturligvis at sikre medarbejdernes sundhed, velvære og trivsel. Bakterier, vira og skadelige mikroorganismer kan trives på overflader – især i områder med høj trafik og mange berøringsflader som et kontormiljø. Ved at overlade rengøringen til et professionelt rengøringsfirma som os, reducerer du risikoen for spredning af sygdomme blandt personalet markant. Det betyder færre sygedage blandt dine medarbejdere og vigtigst af alt mere arbejdsglæde.

   Når dine medarbejdere føler sig tilpasse i et rent og velholdt arbejdsmiljø, øger det jobtilfredsheden, trivslen og den generelle morale i teamet.
   Ikke nok med dét, så er et rent og ryddeligt kontor også med til at give dine kunder, samarbejdspartnere og andre som kommer på kontoret, et godt førstehåndsindtryk. Et nydeligt kontor signalerer professionalisme, ordentlighed og at du driver en virksomhed med styr på tingene. Din virksomheds omdømme vurderes naturligvis mest på det arbejde du leverer, men man skal ikke undervurdere betydningen af virksomhedens fysiske miljø, når kunder og forretningspartnere kommer på besøg.

   Med Antons Multiservice behøver du aldrig bekymre dig om, at der skulle komme et uventet besøg fra en vigtig samarbejdspartner eller kunde på kontoret. Vi sikrer nemlig, at dit kontormiljø altid fremstår skinnende rent og topprofessionelt.

   Endelig må man naturligvis heller ikke se bort fra den sikkerhed et rent og ryddeligt kontor giver. En af de hyppigste årsager til arbejdsskader på et kontor er nemlig faldulykker som følge af spildt kaffe eller andre væsker på gulvet.

   Multiservice til en
   fast lav pris

   Vi sørger for alt indenfor rengøring til erhverv, flytterengøring og haveservice.

   Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på rengøring eller haveservice.

   Vi servicerer hele Nordsjælland
   danmarkskort
   Call Now ButtonRing 23 74 03 01