Send besked

arrow

Hovedrengøring i hele Nordsjælland

Det er bare rarest, når arbejdspladsen er ren og pæn, som den daglige eller ugentlige rengøring sikrer. Men et par gange om året eller hvert kvartal alt efter virksomhedstype, er der behov for en hovedrengøring, hvor man kommer helt til bunds i alle hjørner og kroge. Det kan vi hos Antons Multiservice hjælpe med. 

Hos Antons Multiservice tilbyder vi hovedrengøring til erhverv til alle virksomhedstyper, brancher og industrier i Nordsjælland og omegn. Vi tilbyder erhvervsrengøring af både små og store virksomheder og vores løsninger er altid 100% tilpassede til din virksomheds specifikke behov, ønsker og budget.

Vi har erfaring med hovedrengøring af alt fra små butikker og saloner til store produktionsvirksomheder, værksteder og lagerhaller. Vi har den fornødne ekspertise, erfaring og udstyr, der skal til, for at komme helt til bunds med rengøringen i enhver virksomhed – herunder også din.

Glæd dig til at træde ind på en velduftende og skinnende ren arbejdsplads, efter vi har været forbi og gjort hovedrent. En hovedrengøring udført af os vil både forbedre arbejdsmiljøet, medarbejdertilfredsheden og din virksomheds førstehåndsindtryk når kunder og samarbejdspartnere kommer på besøg.
Kontakt os allerede i dag – så finder vi sammen den helt rette løsning af hovedrengøring til din virksomhed.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Det siger vores kunder

  ★★★★★

  Pænere end forventet

  Det er utroligt så meget renere en gammel bruseniche kan blive med Anton. Ikke nok med det blev pænere end forventet, så fandt han også årsagen til at det var blevet grimt og løste det.
  google-icon.png
  Ronni
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk rengøringshjælp

  Fantastisk rengøringshjælp til familier, som ikke selv gider at bruge tid på hovedrengøring. Den lave timepris betyder at alle kan være med.
  Antons-multiservice-favicon-hvid

  fast lav timepris for Hovedrengøring

  Vi yder alle vores services til en fast lav timepris på

  275 kr ex. moms pr time

  (Skurvogne til fast pris på 150kr pr stk /ex moms)

  Skræddersyet hovedrengøring til erhverv

  En hovedrengøring er en dybdegående og omfattende rengøringsproces, som går ud over den daglige eller ugentlige rutinemæssige rengøring. Ved en hovedrengøring rengør vi alle de områder, der ikke regelmæssigt bliver rengjort, for at sikre at din virksomhed er fuldstændig ren fra top til bund. En sådan rengøring anbefaler vi at alle virksomheder får foretaget mindst 1-2 gange om året. Behovet kan dog variere fra virksomhed til virksomhed. Nogle virksomheder har fx ordninger med hos, hvor vi gør hovedrent hvert kvartal. Det afhænger helt af dine ønsker og behov.

  Hvad en hovedrengøring konkret indebærer, afhænger fuldstændig af den enkelte virksomhedstype. En hovedrengøring er naturligvis ikke den samme for et kontormiljø, som den er for en lagerhal, produktionsvirksomhed eller for et værksted. Hvad der til gengæld er det samme uanset virksomhedstype er, at vi ved en hovedrengøring sørger for at komme helt i dybden i alle hjørner og kroge af din virksomhed.

  Vi tør godt kalde os selv for pedantiske, når det kommer til hovedrengøring. Der er nemlig ikke dét sted, vi ikke kommer forbi.
  Vi ved dog, at der kan være stor forskel på virksomheders behov, ønsker og budget. Derfor sammensætter vi altid en løsning sammen med dig, som passer til din virksomhed.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Antons-multiservice-favicon

   Bredt udvalg af erhvevsrengøring efter behov

   Bredt udvalg af erhvevs-rengøring efter behov

   Mads Anton Aarup

   Få et bedre arbejdsmiljø med en grundig hovedrengøring af din virksomhed

   Hos Antons Multiservice gør vi hovedrent for et væld af forskellige virksomheder i Nordsjælland og omegn, og vi kommer også gerne og gør rent hos dig!

   Det er nemlig vigtigt at give din virksomhed den helt store omgang mindst et par gange om året, hvor man kommer forbi de steder, man ikke lige kommer til dagligt.

   Støv, snavs og bakterier har det nemlig med at ophobe sig over tid i områder, der ikke regelmæssigt bliver rengjort. Når vi gør hovedrent i din virksomhed, sørger vi for at komme ind i alle kroge, så du og dine medarbejdere får et sundere og renere arbejdsmiljø. Dette er samtidig også med til at reducere risikoen for spredning af sygdomme, som kan føre til sygedage blandt personalet.

   En hovedrengøring er også med til at forbedre luftkvaliteten i din virksomhed, da vi sørger for dybdegående rens af fx tæpper, som har det med at ophobe meget støv. Når støv ophober sig i elektronisk udstyr, kan det reducere levetiden heraf. Når vi gør hovedrent rengør vi naturligvis også dit kontorudstyr og hvad du ellers måtte have af maskiner og inventar. Det kan være med til at forlænge levetiden.

   Når vi er færdige med hovedrengøringen af din virksomhed, vil din virksomhed ikke blot fremstå ren og pæn, men også professionel og præsentabel, når både medarbejdere møder ind og kunder og samarbejdspartnere kommer på besøg.

   hovedrengøring af erhverv på dine præmisser

   Når vi gør hovedrent, gennemgår vi naturligvis altid din virksomhed og på baggrund heraf vurderer vi, hvad vi mener, der skal gøres og hvad der skal være fokus på. Men vi gør aldrig noget, uden at have dig med. Det er dig der afgør, hvad og hvor meget der skal inkluderes i hovedrengøringen og hvad den skal indebære.

   Det er selvfølgelig forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvad der rengøres ved en hovedrengøring, men typisk vil en hovedrengøring udført af os bl.a. inkludere:

   Dette er blot eksempler på nogle af de områder, vi typisk varetager i forbindelse med en hovedrengøring af en virksomhed. Vi sørger selvfølgelig altid for, at vi ved en hovedrengøring rengør skjulte og svært tilgængelige områder, der ofte overses i den daglige rengøring. Det kan fx være bag tunge møbler, under skabe eller i høje hjørner. Vi rengør også gerne specialudstyr, hvis din virksomhed eksempelvis har maskiner eller produktionsudstyr.

   Vores dygtige og serviceorienterede personale står med andre ord klar til at tage hånd om enhver opgave og leverer altid et professionelt resultat!

   Få et uforpligtende tilbud på hovedrengøring af din virksomhed

   Er det ved at være tid til en hovedrengøring af din virksomhed? Så kontakt os allerede i dag. Vi udarbejder gerne et gratis og helt uforpligtende tilbud til dig, som er skræddersyet til lige præcis din virksomheds behov, ønsker og budget.

   Du kan enten vælge at købe en enkelt hovedrengøring eller vi kan sammen udarbejde en plan, hvor vi gør hovedrent hos dig et fast antal gange om året. Det er helt op til dig. Hvis du vil høre mere om vores ydelser, herunder hovedrengøring, er du også velkommen til at booke en samtale eller et møde, hvor vi sammen tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

   Du kan kontakte os på tlf. 23 74 03 01 eller på mail info@antonms.dk. Vi har til huse i Hillerød i Nordsjælland og dækker således hele Nordsjælland og omegn. Vi kører dog gerne langt for at komme og gøre hovedrent hos dig.

   En oversigt over
   vores ydelser

   Her er et overblik over vores ydelser.

   Er det du skal bruge ikke på listen, så kontakt os – så finder vi en god løsning

   Erhvervsrengøring

   Vinduespudsning

   Flytning

   Haveservice

   Hækklipning

   Græslåning

   Hvorfor skal du vælge os?

   Her er bare 3 af de mange gode grunde til at vælge os.
   1

   Flexible aftaler

   Sammen finder vi frem til hvilken aftale der passer dine ønsker og behov.

   2

   Bredt udvalg

   Hos Antons Multiservice tilbyder vi et bredt udvalg af services.

   3

   Fast lav timepris

   Vi har gjort vores services overskuelige - uanset hvilken service du vælger er timeprisen den samme.

   Multiservice til en
   fast lav pris

   Vi sørger for alt indenfor rengøring til erhverv, flytterengøring og haveservice.

   Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på rengøring eller haveservice.

   Vi servicerer hele Nordsjælland
   danmarkskort
   Call Now ButtonRing 23 74 03 01